Veel gestelde vragen……

?  Over de vrachtkosten wordt BTW berekend, klopt dat wel ? Deze kosten zijn toch altijd incl. BTW ? …….

>>>  Transportkosten van een pakket of een pallet worden altijd excl. BTW berekend. Wij verzenden onze webbestellingen met Parcy (Post.nl) en wanneer u het pakket ontvangt zult u op de adressticker zien dat het frankeerbedrag € 7,87 is. Dit is het bedrag incl. BTW. Zendingen van meer dan 30 kg worden verzonden per transporteur. Deze prijzen zijn ook altijd excl. BTW.

?  Ik wil graag direct via internet (Ideal) betalen, maar ik krijg de mogelijkheid niet …….

>>>  Als u direct via internet betaald verwacht u ook binnen 24 uur uw bestelling thuis. Omdat het wel voorkomt dat wij niet alles op voorraad hebben verwerken wij eerst uw bestelling. Is alles aanwezig en klaargezet dan sturen wij u een bevestigingsmail met een pro-forma factuur en een correcte Ideal-koppeling. U kunt dan zelf beslissen of u via Ideal betaald of per bankoverschrijving.

?  Moet ik een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen ?

>>>  U hoeft niet beslist een account aan te maken. Als gast kunt u gewoon een bestelling plaatsen. Een account heeft voordelen, wanneer u vaker bij ons besteld. Uw gegevens blijven dan bewaard en als vaste klant kunt u eventueel op rekening kopen.

 

Staat uw vraag er niet bij, of is de uitleg nog onduidelijk….bel ons gerust op tel . 0592 330884

TOP